Skriveni dragulji 2021. godine

Skriveni dragulji 2021. godine

2021. godina opremila je mnoge fanove brojnim igricama, od kojih se neke bore i za nagrade. Ponekad se desi da neke odlične igre prođu neopaženo u moru popularnih igrica. Iako sigurno nisu nepoznate, uveliko su zaboravljene.

Library of Ruina

Isprva se može činiti teškom, ali ubrzo se naviknete i onda ne možete prestati igrati. Igrica je spoj taktičke, kartaške i RPG igre. Odlično napravljene pozadine čine ovu igru još privlačnijom. 

Inscryption

Inscryption počinje kao tamna kartaška igra, ali razni okreti, twistovi i iznenađenja zaista čine ovu igru posebnom. Da vam ne bismo pokvarili ugođaj ako je želite isprobati sami, možemo samo reći da ćete se sigurno zaljubiti u misteriju, puzle i zagonetke. 

Nova Island

Dok postoji bezbroj mobilnih kartaških igara, Nova Island zaista je briljantna igra koja je mješavina taktičkih igara i tradicionalnog CCG-a, gdje igrači moraju kombinirati snage svojih heroja, napraviti svoje deckove i doći do 20 poena prije svog protivnika. Uz razne strategije i kreativnost, sigurno ćete se zabaviti. 

Tails of Iron

Ova igrica podsjeća na Redwall meets Soulsvania i to je sve što trebate znati. Uz stalnu akciju, borbu protiv čudovišta i oružje koje trebate naučiti koristiti, između ostalog, Tails of Iron zaista je izazovna igra za sve koji traže avanture koje nisu jednolične. 

Lost In Random

Igra karata i kockica pomiješana s hororom i fantazijom, akcijom i strategijom sigurno je nešto što će vas zainteresirati. U svijetu mračnih kraljica i kraljevstva nikada ne nedostaje zabave. Ako ste fan Nightmare Before Christmas možda biste htjeli probati ovu igricu. 

Leave a Reply